В Италия: Знамената на Русия и Китай горе, европейското – долу (ВИДЕО)

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
Италия-знамена

Италианци масово благодарят за помощта от Русия и Китай

baner-zdrave

Поредна снимка в социалните мрежи показва благодарността на италианския народ към Русия и Китай.

Този път става дума за снимка, показваща как италиански гражданин сваля знамето на ЕС и на негово място издига знамето на Китай.

„Европейският съюз ни изостави. Чувстваме се сякаш не сме част от Съюза. Затова свалям знамето на ЕС и вдигам това на Китай. Мои приятели правят същото, само че с руското. Благодарни сме“, споделя италианец в профила си във Фейсбук.

По-рано телевизия Евроком ви показа видео, в което се вижда как друг италиански гражданин заменя знамето на Общността с руския флаг.

Business Here

Припомняме, че руските военни започнаха да изпращат медицинска помощ в Италия, за да помогнат на страната да се бори с тревожното разпространяване на коронавируса, след като получиха заповед от президента Владимир Путин.

От Кремъл посочват, че Путин е разговарял с италианския премиер Джузепе Конте в събота. Руският държавен глава е предложил своята подкрепа и помощ под формата на мобилни дезинфекционни превозни средства и специалисти, които да помогнат на най-тежко засегнатите италиански региони.

източник: eurocom.bg

В Италия: Знамената на Русия и Китай горе, европейското – долу (ВИДЕО) 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Пълен мрак! Постоянно внушаване на страх и паника от говорителя на властта

() Голяма паника се създаде с коронавируса. Някой съобщи ли какво се случи с първите заразени в България, от Плевен и Габрово? Минаха вече две седмици, а за тях все още нищо не се знае. Оздравяха ли, починаха ли – ни дума ни стон. По цял ден се тръби през […]
89790814 1090438247974277 8687919335940816896 N