Платформата за новини

СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ
Платформата за новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

Търсите Бг новини от последните минути, горещи разкрития от последния час! Искате да знаете какво се случва днес в България и по света. Писнало ви е от подвеждащи реклами и досадни, изкачащи линкове докато чете новините! Това е вашият новинарски сайт!

Платформата https://svobodnabulgaria.eu/ е създадена с цел да информира за горещите събития и неудобните теми в България.
Всеки може да предложи своята публикация тук!

Голяма част от статиите на уебсайта Свободна България са автоматично публикувани с помоща на RSS четец на актуална информация от водещи национални и регионални медии. Новините и снимките в сайта са собственост на съответния източник.

При добавянето на източник е съблюдавано за условия за ползване. Ако сме в нарушение на авторски права или съответна медия не желае да бъде представяна на сайта, молим Ви за вашето уведомление, вижте формата за контакти. Свободна България си запазва правото да откаже включването на съответна медия или да спре по всяко време дадена RSS емисия.

Сайтът Свободна България съдържа препратки към сайтове, които не са негово притежание. Сайтът Свободна България няма контрол и не носи отговорност за съдържанието, правата или практиките на уебсайтове, които не притежава. В тази връзка, Новините от външни източници са не цензурира и с не променено съдържание. Използвайки този уебсайт, Вие освобождавате Свободна България от всякакви юридически въпроси, възникнали от Вашата употреба на каквито и да е уебсайтове на трети страни.

В края на всяка публикация е посочен линка на източника, освен, ако тя не е авторска или линкът на изходящата медия не е предоставен за автоматично генариране.

Администратора не носи отговорност за истинността на публикациите и статии публикувани от външни автори, оторизирани, да публикуват на платформата. Администратора на сайта се задължава стриктно да следи за статии, които насаждат омраза и етническо разделени. Подобни статии ще бъдат премахнати, а авторът им наказан!

Моля, уведомете при фалшива новина или нарушени авторски права!

Сайта не носи отговорност за коментарите написани от посетителите!

Какви лични данни събираме:

1.Имена
2.Имейл адрес
Не са видими на сайта освен, ако Вие не заявите съгласие.
Те служат единствено за кореспонденция между авторите и администратора на сайта, и не се предоставят на трети страни, без Ваше съгласие.

Контролен орган за защита на личните данни

За въпроси, свързани със защитата на лични данни, местният надзорен орган е:
Комисия за защита на лични данни, адрес: София , 1592, бул. “Цветан Лазаров” 2, Тел. +359 2 915 3580 Fax +359 2 915 3525, e-mail: kzld@cpdp.bg, Уебсайт: http://www.cpdp.bg/.

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.