Чакат ви проблеми и неприятности, ако оставяте ключа в ключалката

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d187d0b0d0bad0b0d182 d0b2d0b8 d0bfd180d0bed0b1d0bbd0b5d0bcd0b8 d0b8 d0bdd0b5d0bfd180d0b8d18fd182d0bdd0bed181d182d0b8 d0b0d0bad0be d0be

Много хора не вярват в магията и мистиката, но всъщност тези компоненти присъстват в живота на всеки.

Човек, който вярва в поверията, може да използва и контролира невидими енергийни потоци. А този, който не вярва, ще се окаже под влиянието им.

Много хора дори не си дават сметка колко силно поверията засягат живота им. Те може и да не забелязват, че някои навици причиняват негативни последици и спирането им веднага нормализира всичко. И това се случва доста често.

Вижте защо не е лоша идея да оставяте ключовете си в ключалката:

В много различни култури по света думите "ключ" и "ключалка" се използват за заключване. Това означава, че никой друг освен човека, произнесъл думата, не може да отмени казаното. Обикновено тези думи се повтарят по три пъти, за да придобият сила.

По същата причина младоженците закачат катинар на някой мост и изхвърлят ключа в реката. Това се прави, за да се предпази бракът от зли помисли и беди.

В други култури тези думи се използват за много ритуали. Традицията е възникнала в дълбока древност, когато магията е била почти единственият начин за защита. Силата на тези две думи се е предавала и на съответните обекти.

Хората оставят ключа в ключалката, защото е много удобно. По този начин ключовете никога няма да се загубят. Но от гледна точка на мистиката това е много опасно, защото може да доведе до неприятни последици.

Когато ключът остане в ключалката, тя не се затваря напълно. Това означава, че вратата може да се отвори с малко енергия и в къщата да навлязат всякакви енергийни потоци.

Освен това ключът, оставен в ключалката, символизира незавършено действие. Все едно вратата още е отворена. Подсъзнанието чете тази информация и подава сигнал за тревога. Това е една от причините, поради която човек може да се чувства неудобно и незащитен в собствения си дом.

Оставеният в ключалката ключ може да доведе и до проблеми в семейните отношения.

Затова, за да може домът ви винаги да бъде крепост и в него да не влизат негативни потоци, е добре винаги да вадите ключа от ключалката и да го прибирате на специално пригодено за целта място.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

България е на 20 място по владеене на английски език

0 (0) България е на 20 място по Индекс за владеене на английски език. Класирани са 100 страни. Резултатите са базирани на голям брой тестове по английски. Средните показатели в нивото на владеене на английски език се подобряват. Водещата страна по владеене на английски език е Нидерландия. След нея се […]
d0b1d18ad0bbd0b3d0b0d180d0b8d18f d0b5 d0bdd0b0 20 d0bcd18fd181d182d0be d0bfd0be d0b2d0bbd0b0d0b4d0b5d0b5d0bdd0b5 d0bdd0b0 d0b0d0bdd0b3

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.