Анастасия Мозер: Това, което ме радва, е диалогичността на Кирил Петков и колегата му

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0b0d0bdd0b0d181d182d0b0d181d0b8d18f d0bcd0bed0b7d0b5d180 d182d0bed0b2d0b0 d0bad0bed0b5d182d0be d0bcd0b5 d180d0b0d0b4d0b2d0b0 d0b5

Едно от знаковите лица в родния политически живот- Анастасия Мозер, даде пред Нова телевизия своя коментар за процесите в държавата и за политическата ситуация. Тя е у нас след две години зад граница. Мозер е депутат в четири поредни Народни събрания. Почетен председател е на Обединените земеделци.

„Струва ме се, че винаги човек трябва да се надява, че разумът ще надделее. Спомняте, че когато бяхме в коалиция „Народен съюз”, нашият лозунг беше „Разумният избор”. Ние винаги сме били привърженици на разумното разрешаване на въпросите”. Така Мозер коментира политическата ситуация в страната.

И допълни: „Това, което сега мен ме обнадеждава, е тази диалогичност на Кирил Петков и неговия колега, които са готови да подновят диалога в нашия политически живот. Според мен той беше изчезнал”. Запитана дали има обратен път към властта за Борисов и неговата партия, тя отговаря: „Зависи от гласоподавателите. Не мога да не спомена, че той направи много. И не той, а неговото управление направи неща, които чакаха да бъдат направени от години като магистралите, метрото, международните връзки. Нека не забравяме, че той определено постави България на европейската карта. С инициативата за Западните балкани доста привлече вниманието, което е важно. Успя да поддържа добри връзки с Турция, а в този момент заради миграцията това не е лесен въпрос”.

„Разбира се, той си има своите грешки. Винаги съм казвала, че не обичам да критикувам неща, които не съм видяла лично аз. С нас не се е държал политически особено прилично. Всеки път, дори и аз като съм тук, сме искали среща и той много недипломатично е отказвал да се срещнем и да поговорим”, добави тя.

„Ще предложа да потърсим среща с Кирил Петков и неговия колега, защото диалогът в едно общество е много важен. Ти нямаш нужда да ставаш коалиционен партньор, няма нужда да отговаряш, но може да разискваш политиката, което е нещо много важно, да чуеш лице в лице какво мисли другата партия и организация. Ще видим какво ще стане”, посочи Мозер.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Търсите ли си употребявано Lamborghini Huracan STO за половин милион евро?

0 (0) В края на 2020 година Lamborghini представи Huracan STO. Това на практика представлява пригодена за пътя версия на състезателния Huracan Super Trofeo. Отличаващи за модела са новият бодикит за по-добра аеродинамика, перката на покрива, активното регулируемо задно крило, както и керамични спирачки с диаметър от 390мм отпред и […]
d182d18ad180d181d0b8d182d0b5 d0bbd0b8 d181d0b8 d183d0bfd0bed182d180d0b5d0b1d18fd0b2d0b0d0bdd0be lamborghini huracan sto d0b7d0b0 d0bfd0bed0bb

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.