Борисов: Ако заровите дамаджана, Бойко Рашков ще я намери (ВИДЕО)

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0b1d0bed180d0b8d181d0bed0b2 d0b0d0bad0be d0b7d0b0d180d0bed0b2d0b8d182d0b5 d0b4d0b0d0bcd0b0d0b4d0b6d0b0d0bdd0b0 d0b1d0bed0b9d0bad0be

Не сте се уплашили, а? Като гледам – никак. Вижте какви акции правят – с дъх на алкохол. Намерили дамаджани. Ама какво да намери Бойко Рашков. Той е като мечка-стръвница. Ако заровите горе една дамаджана, ще я намери и нея. Не искат да имат опоненти, затова плашат. Така е било и преди, така е и сега.

Това заяви на митинг в Рибарица лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Това са опасни хора и като гледат пълните ни зали в цяла България, знаят, че с мъка ще фалшифицират изборите. Това ще стане през машините, ще наблюдават на метър и половина-два хората, за да ги стресират. Това е недопустимо и се разваля тайната на вота. Но това е хунтата на Радев", отбеляза лидерът на ГЕРБ. Той отбеляза, че вече хората на Радев разполагат с кода на машините и могат да си напишат, каквото искат. "В Холандия е забранено, в Германия е забранено, само ние в Европа сме. Това им е единствения шанс да победят ГЕРБ. Но дали на хартия ще сме втори или пети, това няма значение – защото хората са с нас. Направеното е толкова много, че не можеш да го зачеркнеш.

Ето да видят медиите кои са тук – учители, лекари, работници, има ли и една мутра? Очакваха да ни сгънат, но партията ни е по-силна от всички години досега", отбеляза Борисов.

Интересни са ми и разследващите журналисти. За тях е разследване само за ГЕРБ, а сега дори не им е интересно как шефът на НАП е откраднал милиони и си е прехвърлил фирмите. Дори не търсят нищо.

Имотите на Бойко Рашков защо не ги гледат? Помните за Цветанов и Манолев какво правиха – снимки и дронове, а сега за Рашков не съществува въпрос за телевизиите как си е купил държавен служител 19 имота. Няма интерес и за фонд "Земеделие". Първата дама на Тройната коалиция пък е разследващ журналист само за другите партии, а не и за нейната. Значи не е разследващ, а поръчков", отчете Борисов.

Срещу нас сега нямаме реален противник. Слави Трифонов за две кампании се е показал веднъж – с отбрани хора в Пловдив. В брошурите им няма решение по нито една важна тема. За другите, да не говорим. ДБ ги вълнува само Христо Иванов да е главен прокурор, цял живот мечтае за това и ако стане, ще им приключи веднага кампанията. Хората искат да са премиери, а той иска само да обвинява. Видяхме каква уйдурма си направиха на Росенец с ДПС, с Данчо Цонев си говорят в парламента и си шушукат, ДПС вече никой не ги закача, а Атанасов казва, че иска подкрепата им. Ето сега нали са те, виждаме какво могат. Чувам, че се е върнала на Росенец охраната от НСО, но вече го няма там Христо Иванов.

Държавите в ЕС си взеха парите, а ние нямаме и един лев. Интересно и владиците какво ще кажат, всяка седмица ми искаха и давах, а кой сега им дава нещо?! Нищо.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

В ЕС: без пластмасови чаши, сламки и клечки

0 (0) Кои продукти вече няма да се продават? Чашките за еднократна употреба, пластмасовите прибори, сламките, клечките за уши – всички тези продукти често се озовават на плажове, в паркове, замърсяват морето и околната среда. Затова трябва да бъдат забранени. Същото важи и за опаковките за бързо приготвена храна и […]
d0b2 d0b5d181 d0b1d0b5d0b7 d0bfd0bbd0b0d181d182d0bcd0b0d181d0bed0b2d0b8 d187d0b0d188d0b8 d181d0bbd0b0d0bcd0bad0b8 d0b8 d0bad0bbd0b5

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.