Александър Ненков: Властта не трябва да попада в комплексиран човек като президента Радев

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
ненков

„Категорично се противопоставям цялата власт да бъде дадена на един комплексиран човек – на президента Радев. За 4 години той успя да постигне немислимото и да разруши всеки един мост между институциите, между политическите лидери“.Това каза заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ Александър Ненков в Народното събрание.

baner-zdrave

„Този човек не трябва да бъде човек, овластен с толкова много власт. Човек, изпълнен с омраза, на който в очите му е изписана една дума – „реваншизъм“, защото някой му е разрушил комфорта“, допълни той.

Ненков отбеляза, че депутатите от ГЕРБ са отговорни към избирателите си и затова понякога трябва да взимат трудни решения, макар че оставка на правителството може да се окаже и по-добрият вариант за тях.

Ненков призова протестиращите да не се подават на емоцията и се обърна към БСП като им посочи, че хората отвън не харесват и левицата.

източник: eurocom.bg

Business Here

Александър Ненков: Властта не трябва да попада в  комплексиран човек като президента Радев 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Полицаи задържаха Минчо Спасов заради опита за блокада на столичното метро

() Адвокат Минчо Спасов е бил задържан преди минути от столичната полиция. Той е бил арестуван в района на ул. ”Аксаков” и е бил отведен в Първо РУ. Пред управлението се намират Мая Манолова и Татяна Дончева. По информация на СДВР причината за ареста е опита за спиране на столичното […]
mincho_spasov